IKAALISTEN KYLPYLÄ

Ikaalisten kylpylällä on kunniakas historia Pohjoismaiden suurimpana kylpylänä. Kylpylä sai uudet paikalliset omistajat maaliskuussa 2021. He remontoivat kylpylää ja avasivat sen uudistettuna 21.6.2021. Tavoitteena on nostaa kylpyläalue uuteen kukoistukseen erinomaisella asiakaspalvelulla, upealla ruoalla, monipuolisilla palveluilla paikallisen yhteistyöverkoston kanssa ja tietysti hyödyntäen kaikessa Ikaalisten upeaa luontoa. 

LUE LISÄÄ HOTELLIN OMILLA SIVUILLA>

SAAPUMINEN PAIKALLE

Kylpylän osoite on Huvilatie 2, 39500 Ikaalinen.

Pysäköinti ulkona, sekä lämpöpistokepaikoilla on maksutonta, paikkoja ei voi varata etukäteen. Päärakennuksen edestä löydät myös invapaikat.

Parkkihalli sijaitsee päärakennuksen oikealla puolella. Pysäköinti hallissa maksaa 10€/vrk, ja maksu suoritetaan hotellin vastaanottoon, josta saa poistumiskoodin oveen. Kaikki pysäköintialueemme löydät alla olevasta kartasta.

PYSÄKÖINTIKARTTA>

Parkkihallista löytyy sähköauton latauspisteitä. Latauspisteet lopettavat veloituksen/lataamisen automaattisesti akun täytyttyä. Pysäköinti hallissa 10€/vrk.

Lisäksi päärakennuksen edessä on 5kpl latauspaikkoja vihreäksi maalatulla alueella. Pikalaturin lataustehomaksimi on 60 kW.