HOTELLI SVEITSI

Hotelli Sveitsi on ”moderni kokous- ja elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.”

SAAPUMINEN PAIKALLE

  • Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, valtatie E12 läheisyydessä, Hyvinkään keskustan tuntumassa.

Matka-aika Helsingistä on autolla noin 45 minuuttia, Lahdesta 1 tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta 2 tuntia. Julkiset kulkuneuvot kulkevat Hyvinkäälle eri puolilta Suomea. Helsingin lentoasemalta matka taittuu taksilla tai junalla noin puolessa tunnissa-tunnissa.

Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemilta matkaa Hotel Sveitsiin on alle 1,5 km. Hyvinkään keskustan ja Hotel Sveitsin välillä on bussiyhteys, joka liikennöi aamusta iltaan.

PYSÄKÖINTI

  • Hotellin edustalla on noin 150 parkkipaikkaa, jotka ovat vieraiden käytettävissä veloituksetta.

Huoneet

Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Runsas aamiainen, sisäänpääsy Sveitsin uimalaan sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan.

Tarkemmat majoitustiedot myyntipalvelusta ja hotellin omilta sivuilta.

 

Sopimushinnat

Alla sopimushinnat hotelli Sveitsin majoitukseen. Olkaa yhteydessä hotelliin, mikäli varauksessanne on jotain epäselvää.

 

Huonevaraus

  • Huoneet varataan suoraan hotellin nettisivuilta www.hotelsveitsi.fi. Takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot, numero ja voimassaoloaika
  • Varaukset tulee tehdä 27.05.2020 mennessä
  • Varattaessa varaustunnus 260620ETE tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään
  • Kahden hengen huonevarauksissa henkilömäärä tulee lisätä vain aikuiset-kohtaan, vaikka majoittumassa olisikin 1 aikuinen ja 1 lapsi. Eli varaus 1 aikuiselle ja 1 lapselle onnistuu nettisivuilla varauskoodilla, kun aikuisten määräksi merkitään 2
  • Jos majoittumassa on 1 aikuinen ja alle 3v lapsi, aikuisten määräksi riittää 1 (alle 3v majoittuu veloituksetta, mutta tarvittaessa pinnasänky tulee tilata erikseen vastaanotosta)
  • Lisävuodetoiveet suositellaan ilmoittamaan hotellin vastaanottoon: reception@hotelsveitsi.fi, Puh. 019 45 881 / hotellin vastaanotto.  Lisävuoteita on saatavilla kolmen hengen majoitusta varten noin 50 kappaletta. Tähän määrän eivät kuulu pinnasängyt, ne ovat varattavissa erikseen. Tarkistattehan lisävuodesaatavuuden hotellin vastaanotosta kolmen hengen huoneiden varaamista varten
  • Yli 3 henkilön huoneet suositellaan varaamaan suoraan s-postilla tai puhelimella
  • Tarvittaessa olkaa yhteydessä hotellin vastaanottoon