HOTELLI SVEITSI

Hotelli Sveitsi on ”moderni kokous- ja elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.”

Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Runsas aamiainen sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan.

Tarkemmat majoitustiedot myyntipalvelusta ja hotellin omilta sivuilta.

 

LUE LISÄÄ HOTELLIN OMILLA SIVUILLA>

SAAPUMINEN PAIKALLE

  • Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, valtatie E12 läheisyydessä, Hyvinkään keskustan tuntumassa.

Matka-aika Helsingistä on autolla noin 45 minuuttia, Lahdesta 1 tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta 2 tuntia. Julkiset kulkuneuvot kulkevat Hyvinkäälle eri puolilta Suomea. Helsingin lentoasemalta matka taittuu taksilla tai junalla noin puolessa tunnissa-tunnissa.

Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemilta matkaa Hotel Sveitsiin on alle 1,5 km. Hyvinkään keskustan ja Hotel Sveitsin välillä on bussiyhteys, joka liikennöi aamusta iltaan.

PYSÄKÖINTI

  • Hotellin edustalla on noin 150 parkkipaikkaa, jotka ovat vieraiden käytettävissä veloituksetta.

Huonevaraus, varaustunnus 290722ETE_001

Huoneiden viimeinen varauspäivä on 29.6.2022. Tämänkin jälkeen varaukset onnistuu mutta päivän hinnalla. 

Huonevarauksen voi perua kuluitta saapumispäivään klo 18 mennessä.

  • Huoneet varataan suoraan hotellin nettisivuilta www.hotelsveitsi.fi. Takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot, numero ja voimassaoloaika
  • Varaukset tulee tehdä 29.6.2022 mennessä
  • Varattaessa 290722ETE_001 tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään, eli valitse RYHMÄ alasvetovalikosta
  • Järjestelmään lisätään aikuisten ja lasten lukumäärä oikeilla tiedoilla; järjestelmä laskee automaattisesti alle 3v. hinnaksi 0 €. Tämän järjestelmään tulevan henkilömäärän mukaisesti varataan huoneeseen myös lisävuode/-vuoteet.
  • HUOM! Mikäli haluat vaihtaa varauksesta lisävuoteen pienen lapsen matkasänkyyn, olethan yhteydessä vastaanottoon.
    Mikäli järjestelmä ei anna varata isompia kuin 2h -huoneita, olethan yhteydessä vastaanottoon niin tarkistetaan tilanne.
  • Tarvittaessa olkaa yhteydessä hotellin vastaanottoon reception@hotelsveitsi.fi / 029 3200 420, he kyllä auttavat jos jotain ongelmia on.

Ruokailu

Hotellin ruokailut porrastetaan ajallisesti ruuhkien välttämiseksi. Lisätietoa hotellin infotiskiltä.

Aamiainen kuuluu hotellihuoneiden hintaan ja on tarjolla viikonloppuisin la-su klo 7-11.

Lounasbuffet klo 12-14, 15 €/aikuinen, 10 €/ lapsi, -0-3v for free 
Paikan päällä ostettuna ateriat 20 € / 13 €

Lounasbuffet tulee olemaan yksinkertainen, esim. lihapullia, muutama salaatti, leipää ja levitettä, kahvi/tee ja keksejä.

Päivällisbuffet perjantaina klo 17-19, 22 €/aikuinen, 15 €/lapsi 4-12v , -0-3v for free
Paikan päällä ostettuna ateriat 27 € / 18 €

Päivällisellä on runsaampi salaattikomponenttitarjonta sekä kaksi lämminruokavaihtoehtoa, joista toinen on kasvisruoka. Jälkiruokana marjarahka tmv.

Juhlavampi illallisbuffet lauantaina klo 17-19, 35 €/aikuinen, 18 €/lapsi, -0-3v for free
Paikan päällä ostettuna ateriat 40 € / 22 €

Ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta ja kasvisruokaakin on tarjolla kaikilla aterioilla. Muut erikoisruokavaliot huomioimme etukäteen ilmoitetun mukaan.


Tilaa ruoat etukäteen

Tässä tilanteessa ravintolan verkkokauppa on ainoa keino turvata näin isolle määrälle asiakkaita ruokailumahdollisuus, koska muuten meidän on mahdoton varautua niin raaka-aineiden kuin henkilöstönkin riittävyyteen.

Verkkokauppaostamiselle siis vahva suositus.

Mikäli joku asiakkaista joutuu perumaan osallistumisensa tilaisuuteen esim. sairastumisen takia, voimme kyllä palauttaa rahat tavalla tai toisella, eli riski siitä, että asiakas ostaisi ruokalipukkeet etukäteen eikä voisikaan niitä käyttää, on minimaalinen.

Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Maksamisen yhteydessä asiakkaalta pyydetään henkilötiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakas saa maksetuista aterioista lipun/tositteen sähköpostiinsa, jota vastaan asiakas saa sitten hotellin vastaanotosta ko. ruokailun lipukkeen. Toivomme lippujen tulostamista paperisena valmiiksi sisäänkirjausta nopeuttaaksemme

Ostettujen ruokalipukkeiden peruutusoikeus on 27.7. asti. Mikäli peruutuksia tapahtuu vielä tämän jälkeen, emme valitettavasti pysty palauttamaan rahaa. Asiakas voi toki hyödyntää tällöin esim. omaa matkavakuutustaan, mikäli peruutus johtuu esim. sairastapauksesta.