HOTELLI SVEITSI

Hotelli Sveitsi on ”moderni kokous- ja elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.”

Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Runsas aamiainen sekä kuntosalin käyttö sisältyvät huonehintaan.

Tarkemmat majoitustiedot myyntipalvelusta ja hotellin omilta sivuilta.

 

LUE LISÄÄ HOTELLIN OMILLA SIVUILLA>

SAAPUMINEN PAIKALLE

 • Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, valtatie E12 läheisyydessä, Hyvinkään keskustan tuntumassa.

Matka-aika Helsingistä on autolla noin 45 minuuttia, Lahdesta 1 tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta 2 tuntia. Julkiset kulkuneuvot kulkevat Hyvinkäälle eri puolilta Suomea. Helsingin lentoasemalta matka taittuu taksilla tai junalla noin puolessa tunnissa-tunnissa.

Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemilta matkaa Hotel Sveitsiin on alle 1,5 km. Hyvinkään keskustan ja Hotel Sveitsin välillä on bussiyhteys, joka liikennöi aamusta iltaan.

PYSÄKÖINTI

 • Hotellin edustalla on noin 150 parkkipaikkaa, jotka ovat vieraiden käytettävissä veloituksetta.

Huonevaraus, varaustunnus 151021ETE

Huoneiden viimeinen varauspäivä on 17.9.2021. Tämän jälkeen on vielä mahdollista varata huoneita, mutta tarjoushinta ei ole voimassa. 25 % varaamattomista huoneista vapautuu muuhun myyntiin 60 päivää ennen eli 16.8. 50 % varaamattomista huoneista vapautuu muuhun myyntiin 45 päivää ennen eli 31.8. 100 % eli loput varaamattomista huoneista vapautuu muuhun myyntiin 28 päivää ennen 17.9.

Huonevarauksen voi perua kuluitta saapumuspäivään klo 18 mennessä.

 • Huoneet varataan suoraan hotellin nettisivuilta www.hotelsveitsi.fi. Takaukseksi tulee ilmoittaa luottokorttitiedot, numero ja voimassaoloaika
 • Varaukset tulee tehdä 17.09.2021 mennessä
 • Varattaessa varaustunnus 151021ETE tulee syöttää Ryhmäkoodi -kenttään
 • Kahden hengen huonevarauksissa henkilömäärä tulee lisätä vain aikuiset-kohtaan, vaikka majoittumassa olisikin 1 aikuinen ja 1 lapsi. Eli varaus 1 aikuiselle ja 1 lapselle onnistuu nettisivuilla varauskoodilla, kun aikuisten määräksi merkitään 2
 • Jos majoittumassa on 1 aikuinen ja alle 3v lapsi, aikuisten määräksi riittää 1 (alle 3v majoittuu veloituksetta, mutta tarvittaessa pinnasänky tulee tilata erikseen vastaanotosta)
 • Lisävuodetoiveet suositellaan ilmoittamaan hotellin vastaanottoon: reception@hotelsveitsi.fi, Puh. 019 45 881 / hotellin vastaanotto.  Lisävuoteita on saatavilla kolmen hengen majoitusta varten noin 50 kappaletta. Tähän määrän eivät kuulu pinnasängyt, ne ovat varattavissa erikseen. Tarkistattehan lisävuodesaatavuuden hotellin vastaanotosta kolmen hengen huoneiden varaamista varten
 • Yli 3 henkilön huoneet suositellaan varaamaan suoraan s-postilla tai puhelimella
 • Tarvittaessa olkaa yhteydessä hotellin vastaanottoon

Huonevaraus, step by step

 1. Jos varaatte huoneen jossa on lapsia ÄLÄ laita lasta ’’lapsi’’-kohtaan vaan kaikki aikuisten lukumäärään, tässä esimerkissä 2 aikuista ja 1 lapsi. Paina ’’varaa nyt’’

 1. Lisää tässä kohdassa koodi 090721ETE ’’ryhmäkoodi’’-kohtaan ja paina ’’lisää’’: 
 1. Paina ’’valitse ja jatka’’:
 1. Huoneluokat alennushintoineen näkyvät ja voit valita niistä haluamasi ja jatkaa varaamaan huonetta:
 1. Kirjoita varauksen lisätiedot ja pyynnöt kenttään kuinka monta aikuista ja lasta huoneessa majoittuu ja lasten iät jotta voimme käsitelle varaukset oikein vastaanotossa.

Ruokailu

Hotellin ruokailut porrastetaan ajallisesti ruuhkien välttämiseksi. Lisätietoa hotellin infotiskiltä.

Aamiainen kuuluu hotellihuoneiden hintaan ja on tarjolla viikonloppuisin la-su klo 7-11.

Lounasbuffet klo 12-14 12€/hlö 

Lounasbuffet tulee olemaan yksinkertainen, esim. lihapullia, muutama salaatti, leipää ja levitettä, kahvi/tee ja keksejä.

Päivällisbuffet perjantaina klo 17-19 20€/hlö 

Päivällisellä on runsaampi salaattikomponenttitarjonta sekä kaksi lämminruokavaihtoehtoa, joista toinen on kasvisruoka. Jälkiruokana marjarahka tmv.

Juhlavampi illallisbuffet lauantaina klo 17-19 30€/hlö 

LAPSET: -0-3v for free -4-12v lounas/päivällinen 10€/lapsi -illallinen 15€/lapsi.

Ruoka on laktoositonta ja gluteenitonta ja kasvisruokaakin on tarjolla kaikilla aterioilla. Muut erikoisruokavaliot huomioimme etukäteen ilmoitetun mukaan.


Tilaa ruoat etukäteen

Tässä tilanteessa ravintolan verkkokauppa on ainoa keino turvata näin isolle määrälle asiakkaita ruokailumahdollisuus, koska muuten meidän on mahdoton varautua niin raaka-aineiden kuin henkilöstönkin riittävyyteen.

Verkkokauppaostamiselle siis vahva suositus.

Mikäli joku asiakkaista joutuu perumaan osallistumisensa tilaisuuteen esim. sairastumisen takia, voimme kyllä palauttaa rahat tavalla tai toisella, eli riski siitä, että asiakas ostaisi ruokalipukkeet etukäteen eikä voisikaan niitä käyttää, on minimaalinen.

Valikoimasta niin aikuisten kuin lastenkin hinta. Ja hinta on verkkokaupasta ostettuna halvempi (päivällinen ja juhlaillallinen 5€ ja lounas 3€) kuin mitä jos sen ostaa paikan päällä.

Verkkokaupassa voi maksaa verkkopankkitunnuksilla tai yleisimmillä maksukorteilla. Maksamisen yhteydessä asiakkaalta pyydetään henkilötiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Asiakas saa maksetuista aterioista lipun/tositteen sähköpostiinsa, jota vastaan asiakas saa sitten hotellin vastaanotosta ko. ruokailun lipukkeen.

Ostettujen ruokalipukkeiden peruutusoikeus on 13.10 asti. Mikäli peruutuksia tapahtuu vielä tämän jälkeen, emme valitettavasti pysty palauttamaan rahaa. Asiakas voi toki hyödyntää tällöin esim. omaa matkavakuutustaan, mikäli peruutus johtuu esim. sairastapauksesta.