UUTISET 2021

10.1.2021

EA-TAPAAMINEN 2021 PYRITÄÄN PITÄMÄÄN. KORONATILANNETTA TARKKAILLAAN.


VANHAT UUTISET

10.5.2020

EA-TAPAAMINEN 2020 ON PERUTTU!


23.3.2020

Seuraamme Korona-tilannetta ja ilmoittelemme heti kun tiedämme viruksen vaikutuksesta tapahtumaan. On vielä liian varhaista veikkailla tapahtuman mahdollisesta peruuntumisesta.


5.3.2020

Tapahtuman ohjelma pyritään julkaisemaan huhtikuussa 2020. Samalla aukeaa ilmoittautuminen tilaisuuksiin ja pajoihin.

Päiväkävijöille on tulossa oma hintapaketti, ja julkaisemme sen heti kun saamme päivitetyn tiedon hotellilta.


10.2. 2020: 

Saamme kovin odotetun ja pidetyn vieraan Etelä-Afrikasta: Roshen Khota tulee taas meitä tapaamaan ja viettää ihan koko viikonlopun yhdessä kanssamme!

Roshen toimi vielä joitakin vuosia sitten Helsingin kaupungin ja JCWS:n (Johannesburg Child Welfare) yhteyshenkilönä ja on monille perheille tuttu haku- ja juurimatkoilta.

KIRPPUTORI

 

Ea-kesätapaamisessa pidetään mahdollisuuksien mukaan perinteinen Afrikka-tori, joka on auki yleensä lauantain. ”Ammattimyyjien” pöytävarauksia otetaan vastaan kun tilanne selviää. Myyntipöytä Afrikka-torilla maksaa 10€/päivä. Varauksia otetaan vastaan heti kun tilanne selviää, pistäpä tästä postia!

Afrikka-torilla pyritään järjestämään myös kirpputori! Siihen juuri sinä voit tuoda esineistöä myytäväksi. Et voi tietenkään tuoda myyntiin aivan mitä haluat, vaan tavaran pitää olla selkeästi afrikkahenkistä. Myyminen ei maksa mitään. Kirpputorille varataan 3-4 pöytää, ja pöydät täytetään siinä järjestyksessä kun tavaraa tulee. Myyjän työstä ko. pöydässä vastaavat ne henkilöt, joiden esineistöä on myynnissä. Varaudu siis siihen että teet myyntityötä ainakin puolen tunnin verran. Kirpputori voidaan pitää joustavastikin auki, riippuen myyjien määrästä, esim. klo 12-15. Myynnistä ja myytävistä tavaroista voi jo kysellä postitse, mutta älkääpä suotta hätäilkö!