UUTISET 2024

16.5.2024

Tänä vuonna järjestämme Afrikka-torin yhteydessä myös Second Hand -myyntipöydän. Tänne voit tuoda myyntiin Afrikka-aiheisia tai adoptioon liittyviä tuotteita kirppishengessä, esim. omien lapsien pieneksi jääneitä Afrikka-vaatteita, kirjoja ym.

Tuo myyntiin tuotavat tavarat myyntipöytään klo 11 alkaen. Tuotteessa tulee näkyä selkeästi nimi, puhelinnumero, hinta (vain MobilePay -maksu suoraan myyjälle). Myymättömät tavarat tulee noutaa pois klo 16 mennessä. Jos haluat antaa tuotteen ilmaiseksi seuraavan tarvitsevan käyttöön, kirjoitathan senkin selkeästi. 

AFRIKKA-TORI

Maatapaamisessa järjestetään perinteinen Afrikka-tori, joka on avoinna lauantaina klo 11-16. Myyntipöytä on ilmainen. Mikäli haluaisit myyjäksi torille, otathan yhteyttä: eatapaaminen2024(at)gmail.com

TORILLA MUKANA AINAKIN:

 

Inkuto
Ihon- ja hiustenhoitotuotteita.

Kapua Shop
Tuo uniikit aarteet maailmalta ja vie tukesi maailman köyhimpien maiden ihmisille.

The Natural Beauty Shop
Luomukosmetiikkaa ja reilun kaupan käsitöitä.

Omono’s fashion
Fashion to those who seek to stand out from the crowd.

VANHAT UUTISET

16.7.2023
Muutamat perheet ovat ottaneet esim. yksityisiltä majoitusta eli siihenhän ei kuulu automaattisesti kylpylä ja aamupala.

Voitte ostaa erikseen kylpyläliput kylpylän kassalta ryhmähintaan kertomalla, että olette Ea-porukkaa. Kylpylän lipun ryhmähinta 15€/hlö (norm. 22€/aikuinen ja 15€ lapsi).

Buffetaamiaisen hinta on 15,90€/aikuinen ja 8€/lapsi 4-14 v. Alle 4-vuotiaat veloituksetta.


6.7.2023

Lyhyesti Ikaalisten vkl:n liikunta-mahdollisuuksista:

Keilaradat on varattu meille la klo 14-17. Siellä on neljä rataa. Radat ottavat vastaan ryhmiä jonka koko voi olla mitä tahansa välillä 1-6 ihmistä. Mieti kenen kanssa haluat keilaamaan! Tarkoitus olisi, että kukin ryhmä pelaa 1 kierroksen, jonka jälkeen seuraava jengi tulee radalle. Kaikki tulokset otetaan ylös ja päivän paras tulos palkitaan kullalla ja mirhamilla. Kaikki ilmoittautuminen ja logistiikka tapahtuu keilavastaavan toimesta, eli kylpyläväki hoitaa tämän. Et voi siis varata aikaa klo 16.30 keilaradalle. Voit mennä sinne klo 16.30 ja ilmoittaa itsesi radalle ja toivoa että ehdit ennen 17.00 pelaamaan kierroksen.

Kuntonyrkkeilyä on la ip yksi tunti. Tänne otetaan 10 ihmistä sisään. Hikitakuu!

Kepparipaja ja esterata pidetään ulkona lauantaina iltapäivällä. Paikalle tulossa 15 keppihevosta.

Kari Jagtin hölkät aloittavat lauantain ja sunnuntain klo 8.30. Sen jälkeen on Kari Jagtin vetämä perhekävely klo 10. Perjantaina on SAUNAHÖLKKÄ klo 17. Sen jälkeen hölkkääjät pääsevät savusaunaan, jossa heille on varattu eka slotti klo 18-19. Tämän jälkeen sauna on avoinna muillekin omissa sloteissa.

Ikaalisten jalkapallopeluumahdollisuudet ovat karseat. Emme voi järjestää jalkapallopeliä. Sen sijaan meillä on iltakoris! Iltakorista tulevat vetämään Tamperelaiset YMCA-ammattilaiset la klo 21-23. Koriskenttä, 1 kori, sijaitsee rannalla beachin vieressä.

Saat itsesi hikeen tanssimalla rajusti livekeikalla juhlaillallisella, jossa meitä danssattaaa Mponda Family Band! Ja lapsesi hikoilee samaan aikaan allasdiscossa, jossa meillä on oma DJ.

Minigolfia emme logistisista syistä varanneet koko porukalle, mutta kentät ovat loistavassa kunnossa ja hinnat halvat, perhelippu muistaakseni about 15 euroa.

Beach-volleyta on kiva pelata ilta-auringossa! Jengi kasaan!

Kylpylätilat ovat auki koko ajan! Myös su päättäjäisten jälkeen!


26.6.2023

Saamme musiikkivieraita lauantain juhlaillalliselle.

The Mpondas on energinen tansanialaistaustainen perheyhtye, jonka johtohahmo on Menard Mponda. Yhtyeen melodisten ngoma-rumpujen ja perkussioiden rytmi yhdistettynä moniääniseen lauluun luo taianomaisen musiikkielämyksen. Mpondasin taiteilijavanhemmat opettivat lapsilleen eri Tansanian alueen lauluja, koska he asuivat eri heimojen parissa. Suurin osa yhtyeen lauluista on peräisin Ngoni-heimosta.

Nähdään tanssilattialla!


16.5.2023

Hei JCWS:n / Helsngin Kaupungin kautta adoptoineet perheet! Roshenille on nyt avattu sähköpostiosoite, johon voitte halutessanne lähettää perheenne kuulumisia (valokuvien kera) jo ennen kesätapaamista. Huomioittehan että adoptioiden päättymisen vuoksi tähän kesätapaamiseen Roshen tulee yksityishenkilönä eikä virkamatkalle JCWS:n puolesta, (eikä siten käytä asiaan palkallisia työtunteja, joten hän ei välttämättä ehdi vastata saamiinsa viesteihin kovin pitkästi tai nopeasti).

Osoite on roshenkhota (at) aol.com, ilman välejä ja @-merkillä tietysti.

Yritä pitää sähköpostisi mahd. kevyenä esim. valokuvista huolimatta. Esim. gmailin sallittu maximipaino on n. 20 megaa.


16.4.2023

Savusauna on varattu meille pe-illaksi. Saunaan mahtuu noin 20 ihmistä kerrallaan. Pyrimme tarjoamaan saunojille tunnin slotteja. Sauna-alueella voi hengailla muuten vaan, ja esim. makkaran paisto onnistunee. Varsinainen grillipaikka löytyy läheiseltä uimarannalta.


3.4.2023

Palkkasimme paikalle allas-dj:n. Hän tanssittaa meitä la-iltana kylpylä-osastolla – aluksi pienempiä lapsia ja sitten nuoriso-osastoa. Ja tietysti vanhempia! Varasimme myös kaikki keilahallin kaikki 4 rataa käyttöömme muutamaksi tunniksi lauantaina. Ikaalisissa kunto kohoaa, meille on tarjolla myös mm. kuntonyrkkeilytunti!


14.1.2023

Järjestäjätoimikunta kävi tutustumassa kylpylään. Tilat todettiin toimiviksi! Huoneitakin on riittävästi! Savusauna ja keilaradat herättivät suurta innostusta.


2.1.2023

Järjestäjätoimikunta on päättänyt julkistaa tiedon kaikille kiinnostuneille: Ikaalisten Kylpylä saa toimia Ea-tapaamisen pitopaikkana 2023!


Ohjelma on nyt livenä. Oikeudet muutoksiin pidetään. Saimme hotellilta myös tiedon, että he myyvät ruokaa samaan hintaan kuin verkkokaupassa, joka suljettiin jo. Se on kiva myönnytys. Jos et ole vielä maksanut tapahtumamaksua, tee se nyt.


4.7.2022

Nyt pääsette maksamaan Ea-vkl tapahtumamaksun. Löydät linkin navitaagiosta. Tapahtumamaksu on tänä vuonna sama kuin viime vuonna. Sillä katetaan tapahtuman kuluja: esim. esiintymispalkkioita ja matkakuluja.


13.6.2022

Afrikka-torilla nähdään tänä vuonna männävuosilta tuttuja myyjiä, mutta myös muutama täysin uusi tulokas. Kiva saada uusia tuulia myös vilkkalle torillemme!


18.5.2022

Sivustolle on nyt lisätty linkit hotellin ja ruokien varausjärjestelmään. Käypä varaamassa itsellesi unelmien huone! Ilmoittautumismaksu tapahtumaan hoidetaan vanhaan tuttuun tapaan lomakkeella, jonka avaamme teille heti kun saamme ohjelmaa vähän paremmin lukittua ja siitä teille tiedotettua.


11.3.2022

Tätä sivustoa pyritään pitämään ajan tasalla niin hyvin kuin mahdollista. Muutoksista ja uutisista kerrotaan fb-ryhmässä, joilta ohjataan jengiä tälle sivulle tarkempien uutisten pariin. Esim. majoitus- ja ruokailu-sivut päivitetään isommin, kun niitä koskevat päätökset saadaan tarkennettua.


11.3.2022

Olemme suuressa viisaudessamme päättäneet, että vuoden 2022 tapaaminen pidetään jälleen Hyvinkään Sveitsissä. Alustava varaus hotelliin on jo tehty. Ryhdymme miettimään ohjelmaa tarkemmin hetimiten. Jos sinulla tulee mieleen hyvä ohjelmanumero, otapa rohkeasti yhteyttä meihin järjestäjiin info@eatapaaminen.fi.


UUTISET 2021

11.10.2021

Muistutukseksi kaikille nämä hotellin ympäristöstä löytyvät kivat aktiviteetit:

SeikkailuSveitsi 15€  (pe -20.00, la ja su 11-19)

Superpark 10€ (pe-su 10-18) 

HUOM! Lipunmyynti molempiin sulkeutuu 2h aikaisemmin


7.9.2021

Seuraamme tarkoin koronatilannetta ja toimimme AVI:n virallisen ohjeistuksen mukaisesti. Tapahtuman peruuntuessa koronatilanteen takia osallistumismaksut palautetaan kokonaisuudessaan. Muutoin, tapahtuman kiinteiden kustannusten kattamiseksi, osallistumismaksu palautetaan tapauskohtaisesti vain erityisistä, pakottavista syistä.


6.9.2021

Tapahtuman osallistumislomake on avattu! Sen täyttämällä pääset samalla maksamaan tapahtumamaksun, jolla katetaan tapahtuman menoja ja maksuja. Ilmoittaudu mukaan täällä>


5.9.2021

Tapahtumalle on avattu Instagram-tili, ja voit sinne pistää tapahtumasta kuvia niin paljon että koko netti hajoaa! Tilin nimi on tietysti @eatapaaminen. Laitamme myös tälle sivulle kuvavirran joskus näkyviin.  https://www.instagram.com/eatapaaminen/


3.6.2021

Tapahtumassa ennenkin villiinnyttänyt käärmemies tulee käärmeineen paikalle tänäkin vuonna!


30.5.2021

Järjestystoimikunta on kokoustanut. Villejä ideoita on heitelty. Sivuille tulossa pian Ohjelma-osio.


17.5.2021

Varauskoodi Hotelli Sveitsiin on varmistunut. Varatkaa huoneenne varaustunnuksella 151021ETE. Huoneiden viimeinen varauspäivä on 17.9.2021. Tämän jälkeen on vielä mahdollista varata huoneita, mutta tarjoushinta ei ole voimassa. Lisää infoa Majoitus-sivulla.


10.5.2021

Olemme varanneet 15-17.10.21 Hyvinkään Sveitsin taas alustavasti käyttöömme. Koronatilanteesta riippuen tilaisuus joko pidetään tai sitten ei.


10.1.2021

EA-TAPAAMINEN 2021 PYRITÄÄN PITÄMÄÄN. KORONATILANNETTA TARKKAILLAAN.