SYDAFRIKATRÄFF 2023 21—23.7.2023, Ikalis badhotell

Sydafrikaträffen för adoptivfamiljer är ett flerspråkigt evenemang. Vi strävar efter informera även på svenska och hoppas många svensk- och tvåspråkiga familjer ska delta i sommarens träff. Varmt välkomna!

Välkommen till Birkaland!

Efter två år i Hyvinge är det dags att erövra Birkaland. Badhotellet i Ikalis erbjuder en fantastisk miljö för ett roligt veckoslut. Tyngdpunkten ligger programmässigt som tidigare år på lördagen. I år har vi ändå planerat på en del roligt också för fredagen och söndagen. Största delen av programmet förverkligas med hjälp av det egna gänget. Stort tack redan på förhand till alla som bidra med program! Badhotellet i Ikalis erbjuder mångsidigt program för hela familjen bl. a. på stranden, i bowlinghallen, på gymmet och i närmiljön. På Afrikatorget hittar du trevliga och nödvändiga produkter att köpa med hem. Men det viktigaste är ändå att få träffas! Vi hoppas att möjligast många också gör nya bekantskaper och knyter nya vänskapsband under helgen. Vi strävar efter att uppdatera kontinuerligt gällande evenemanget, både på Facebookforum och denna sida. Du kan ställa frågor gällande evenemanget på adressen info at eatapaaminen.fi

Badhotellet i Ikalis

Badhotellet i Ikalis har en stolt historia som ett av Nordens största spahotell. Hotellet fick nya, lokala ägare i mars 2021. De renoverade och öppnade det förnyade hotellet 21.6.2021. Målsättningen är att få verksamheten att blomma upp igen genom utmärkt kundbetjäning, fantastisk mat, mångsidiga tjänster i samarbete med lokala aktörer samt i allt ta vara på vad den fantastiska naturen i Ikalis erbjuder.

Läs mera på hotellets egna hemsidor >

Hotellets adress är

Huvilatie 2,

39500 Ikalis.

Gratis parkering utomhus. Det går inte att reservera parkeringsplats på förhand. Platser reserverade för personer med funktionsnedsättning hittas framför huvudbyggnaden. Parkeringshallen ligger på höger sida om huvudbyggnaden. Det kostar 10 euro/dygn att parkera i hallen. Du kan betala i receptionen som förser dig med en kod som öppnar garagedörren. Du kan se alla parkeringsområden på kartan bakom länken nedan.

Parkeringskarta >

Laddningsstationer för elbilar finns i parkeringshallen. Laddningspunkterna avslutar laddningen/betalningen automatiskt när batteriet är fulladdat. Att parkera i hallen kostar 10 euro /timme. Framför huvudbyggnaden finns också 5 st laddningsplatser på ett grönmålat område. Snabbladdarens maxkapacitet är 60 kW.